Ahate itsusia (Munduko klasikoak (Susaeta), 2011)
Idazleen gogoan sortutako istoriorik ederrenetariko asko duzu bilduma honetan. Aiton-amonek kontatzen zizkigutenak, lotarako orduan gurasoek irakurtzen zizkigutenak... Ireki, bada, liburua: bihur zaitez pirata, eta aurkitu orriotan duzun altxor miresgarria. Letra larriz idatzitako ipuinak.