Oihaneko liburua (Munduko klasikoak (Susaeta), 2011)
Idazleen gogoan sortutako istoriorik ederrenetariko asko duzu bilduma honetan. Aiton-amonek kontatzen zizkigutenak, lotarako orduan gurasoek irakurtzen zizkigutenak... Ireki, bada, liburua: bihur zaitez pirata, eta aurkitu orriotan duzun altxor miresgarria. Letra larriz idatzitako ipuinak. Mowgli, otsoek zaindu eta hazitako mutikoa da. Baloo hartza eta Bagheera pantera ditu lagunik onenak. Abentura handi bat da bere bizitza, arriskuz betea, atzean baitauzka, beti zain, Shere Khan tigrearen atzaparrak.