Salbatore Deuna ehun urte : ahotsen katedrala = Cien años : la catedral de la voces - Bermejo, Álvaro; Urretabizkaia, Joseba; Saizar Arostegi, Joxemi (Tolosa : Xibarit, 2021)
Lan boluntarioa eta profesionala uztartuta plazaratu dute Getariako Salbatore Deuna Abesbatzaren ehun urteko ibilbidea jasotzen duen liburu mardula: Salbatore abesbatza, ehun urte kantuz-Ahotsen katedrala. Xibarit argitaletxearen zigilupean atera dute lana elebitan, eta Joseba Urretabizkaia editore eta argazkilariaren eta Alvaro Bermejo historialariaren artean ondu dute.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Salbatore Deuna Abesbatza (Getaria); Monografiak