Salbatore Deuna ehun urte : ahotsen katedrala = Cien años : la catedral de la voces / [testuak] Alvaro Bermejo ; [argazkiak eta diseinua] Joseba Urretavizcaya ; [itzulpena, Joxemi Saizar] - Bermejo, Álvaro (Xibarit, 2021)
Lan boluntarioa eta profesionala uztartuta plazaratu dute Getariako Salbatore Deuna Abesbatzaren ehun urteko ibilbidea jasotzen duen liburu mardula: Salbatore abesbatza, ehun urte kantuz-Ahotsen katedrala. Xibarit argitaletxearen zigilupean atera dute lana elebitan, eta Joseba Urretabizkaia editore eta argazkilariaren eta Alvaro Bermejo historialariaren artean ondu dute.