Berria ikasgela : globalizazioaren itsasbehera - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2022)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Lehenagotik antzematen zen globalizazioak indarra galdu duela, baina pandemiak areagotu egin du joera. Ukrainako gerrak, berriz, munduko ekonomia «blokeetan zatitzeko» arriskua handitu du, NDF Nazioarteko Diru Funtsaren ustez.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Ukrainako gerra, 2022; Globalizazioa -- Alderdi ekonomikoak; Giza zientziak; Giza zientziak; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak