Lenarriak : Nafarroako Gobernuak 1989-91 urteetan eskola antzerki eta literetur lehiaketan saritutako lanak - Nafarroa (Foru Erkidegoa). Hezkuntza Departamentua. Euskara atala ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 1993)
Nafarroako Gobernuak 1989-91 urteetan eskola antzerki eta literatura lehiaketan saritutako lanak (ipuinak, poesia, antzerkia) jasotzen dira
Keywords: Literatura -- - Eskolako lehiaketak; Antzerkia irakaskuntzan; Helduentzako Literatura