Lenarriak : Nafarroako Gobernuak 1989-91 urteetan eskola antzerki eta literetur lehiaketan saritutako lanak / [Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua ; marrazkiak, Jose Ramon Lopez de Ipiña] (Lenarriak (Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua), 1993)
Nafarroako Gobernuak 1989-91 urteetan eskola antzerki eta literatura lehiaketan saritutako lanak (ipuinak, poesia, antzerkia) jasotzen dira,