Kamishibaizalea - Mattin (Berriozar : Denonartean, 2022)
Hona kamishibaia: irudia eta hitzaren ibaia. aponiar jatorria du Kamishibaiak eta "paperezko antzerkia" esan nahi du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura