Kamishibaizalea / [testua eta irudiak] I. Martiarena "Mattin" - Mattin (Denonartean, 2022)
Hona kamishibaia: irudia eta hitzaren ibaia. aponiar jatorria du Kamishibaiak eta "paperezko antzerkia" esan nahi du.