Paula eta desordena - Dami, Elisabetta; De Pieri, Erika; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Jarraitu itzazu Bruna eta Brunoren istorioak, gure bi hartzatxo adeitsuen balentriak, eta bizi itzazu haiekin batera mila abentura Zoriontasunaren Haranean. Liburu honetan, Brunak eta Brunok, eta haien adiskide Paula tximinotxoak, gauzak ordenatuta izatearen garrantzia ikasiko dute.. Liburu bakoitzak haur txikienak hezteko sekretu bat dauka gordeta.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ordine... o disordine?
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura