Adri iluntasunaren beldur da - Dami, Elisabetta; De Pieri, Erika; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Jarraitu itzazu Bruna eta Brunoren istorioak, gure bi hartzatxo adeitsuen balentriak, eta bizi itzazu haiekin batera mila abentura Zoriontasunaren Haranean. Liburu honetan, Brunak eta Brunok iluntasunari dio beldurra gainditzen lagunduko diote Adri saguzarrari. Liburu bakoitzak haur txikienak hezteko sekretu bat dauka gordeta.
5 urtetik aurrera (urdina)
Chi ha paura del buio?
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura