Adri iluntasunaren beldur da / [testua] Elisabetta Dami ; [ilustrazioak, Erika De Pieri] ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Dami, Elisabetta (Bruna eta Bruno (Mezulari), 2022)
Jarraitu itzazu Bruna eta Brunoren istorioak, gure bi hartzatxo adeitsuen balentriak, eta bizi itzazu haiekin batera mila abentura Zoriontasunaren Haranean. Liburu honetan, Brunak eta Brunok iluntasunari dio beldurra gainditzen lagunduko diote Adri saguzarrari. Liburu bakoitzak haur txikienak hezteko sekretu bat dauka gordeta.