Itzultzea - Echart, Pablo; Pasamar, Concha; Diez de Ultzurrun, Itziar (Vigo : Triqueta verde, 2022)
Aurpegi maite bat, ilunabar bat, eskola-egun bat, pauso-hots ezagunak. Irudiak, oroimenean dirdaika. Eta beti, gure inguruan bilbaturik, bizitza edertzen digun jendea. Itzultzea irudi kutunen bilduma bat da. Eta eskaintza ere bada, esker-ematea eta ospakizuna.
7 urtetik aurrera (urdina)
Volver
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura