Hatsaren poesia : olerki bilduma 2022 - Maia Urroz, Ainara; Aurkenerena Barandiaran, Joseba; Hatsa Elkartea (Senpere) (Senpere : Hatsa elkartea, 2022)
Liburu hau agertu da 2022ko martxoaren 27an 24. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 122 olerkariek parte hartu dute.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura