Hatsaren poesia : olerki bilduma 2022 / [editorea, Ainara Maia Urroz ; sar hitza, Joseba Aurkenerena Barandiaran] - Maia Urroz, Ainara; Aurkenerena Barandiaran, Joseba (Hatsaren poesia, 2022)
Liburu hau agertu da 2022ko martxoaren 27an 24. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 122 olerkariek parte hartu dute.