Eripoemia - Azkargorta Ruiz de Egino, Lierni (Berriozar : Denonartean, 2021)
Lierni Azkargorta idazle eta erizainak "Eripoemia" poesia bilduma sortu du, eta bere bi pasioak elkartu ditu: olerkigintza eta osasungintza. Iruñea Hiria Nazioarteko Poesia Lehiaketaren euskarazko modalitateko irabazlea izan da. Bilduman, eguneroko gauza txikiez, denboraren joanaz, heriotzaz eta minaz mintzo da.
"Iruña Hiria" VI. Nazioarteko Poesia Sariketa
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura