Eripoemia / Lierni Azkargorta Ruiz de Egino - Azkargorta Ruiz de Egino, Lierni (Denonartean, 2021)
Lierni Azkargorta idazle eta erizainak "Eripoemia" poesia bilduma sortu du, eta bere bi pasioak elkartu ditu: olerkigintza eta osasungintza. Iruñea Hiria Nazioarteko Poesia Lehiaketaren euskarazko modalitateko irabazlea izan da. Bilduman, eguneroko gauza txikiez, denboraren joanaz, heriotzaz eta minaz mintzo da.