Zisne beltzaren misterioa : rara avis - Amigo Fernández de Arroyabe, María Luisa; Delgado González, Jesús; López, Enrike (Bilbo : Ediciones Beta III Milenio, 2020)
Zisne beltzaren misterioa aurkitzeko ahaleginetan, antzinako gutun bat eta RARA AVIS hitz misteriotsuak dituen marrazki bat dira istorio honetako protagonistek eskura dituzten aztarna bakarrak. Piratas en el colegio tituluko abentura izan ondoren, ikastetxe alemaneko gure lagunak berriro beste intriga batean murgilduko dira buru-belarri. Xabier, Gabriele, Maria, Noam, Kirsten eta Pablo ikertzaile nekaezinak dira eta, marrazkiaren ezohiko letrei jarraikiz, aztarna ezkutuak bilatuko dituzte Bilbao hiribilduan zehar eta aspaldidanik RARA AVISen misterioa gorde duten elizarik enigmatikoenetan. Letren atzean ezkutatutako sekretua agerira aterako al dute? Zein da misterioaren giltza? Zatozte gurekin abentura berri honetan laguntzera!
8 urtetik aurrera (urdina)
El misterio del cisne negro: rara avis
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura