Zisne beltzaren misterioa : rara avis / [testuak] Marisa Amigo ; ilustratzailea, Jesús Delgado ; [euskaratzailea, Enrike Lopez] - Amigo Fernández de Arroyabe, María Luisa (Ediciones Beta III Milenio, 2020)
Zisne beltzaren misterioa aurkitzeko ahaleginetan, antzinako gutun bat eta RARA AVIS hitz misteriotsuak dituen marrazki bat dira istorio honetako protagonistek eskura dituzten aztarna bakarrak. Piratas en el colegio tituluko abentura izan ondoren, ikastetxe alemaneko gure lagunak berriro beste intriga batean murgilduko dira buru-belarri. Xabier, Gabriele, Maria, Noam, Kirsten eta Pablo ikertzaile nekaezinak dira eta, marrazkiaren ezohiko letrei jarraikiz, aztarna ezkutuak bilatuko dituzte Bilbao hiribilduan zehar eta aspaldidanik RARA AVISen misterioa gorde duten elizarik enigmatikoenetan. Letren atzean ezkutatutako sekretua agerira aterako al dute? Zein da misterioaren giltza? Zatozte gurekin abentura berri honetan laguntzera!