Matienatik Mendatara eta Gernikako bonbardaketa - Durango 1936 Kultur Elkartea ([Durango] : Durango 1936 Elkartea, 2018)
Jose Ramon Urizar Zurinagaren lekukotasuna jasotzen da: Matienatik Mendatara eta Gernikako bonbardaketa. Durangorik Matienara eta handik Mendatara jo zuen familiak. Mendatan zeudela Gernikako bonbardaketaren lekuko izan ziren.
Keywords: Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak