Matienatik Mendatara eta Gernikako bonbardaketa / Durango 1936 elkartea (Lekukotasunak (EIMA Katalogoa), 2018)
Jose Ramon Urizar Zurinagaren lekukotasuna jasotzen da: Matienatik Mendatara eta Gernikako bonbardaketa. Durangorik Matienara eta handik Mendatara jo zuen familiak. Mendatan zeudela Gernikako bonbardaketaren lekuko izan ziren.