Balio erantzia / Ekaitz Goikoetxea - Goikoetxea, Ekaitz (Aforismo saila (Balea Zuria), 2022)
Ekaitz Goikoetxea Asurabarrenaren liburuaren izenburua, 'Balio erantzia', barruan datorrenaren isla da, idazleak munduari begiratzeko duen modu bereziaren definizioa. Bere ustez, erantsia erantzian dago, bizitzaren soiltasunean, biluzian eta hizkuntzan bertan. Jorratu dituen gaiak unibertsalak dira: denboraren joatea, izatea, hitza eta isiltasuna. «Isiltasunaren garrantzia, hitzaren ahala, itzala. Umorea ere badago. Pentsamendua ez ezik umorea ere erdigunean jartzen saiatu da.