Superheroi bihurtzeko gida - Calì, Davide; Gómez; Mujika, Maialen ([Madrid] : NubeOcho, 2022)
Superheroi izatea gustatuko litzaizuke? Zure superjantziaren kolorea erabaki beharko duzu. Kaparik jantziko duzu? Maskararik? Baina... Zein izango da zure superboterea?
5 urtetik aurrera (urdina)
How to become a superhero
Keywords: Superheroiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak