Superheroi bihurtzeko gida / Davide Cali ; Gómez-ek ilustratua ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Calì, Davide (Somos8 (NubeOcho), 2022)
Superheroi izatea gustatuko litzaizuke? Zure superjantziaren kolorea erabaki beharko duzu. Kaparik jantziko duzu? Maskararik? Baina... Zein izango da zure superboterea?