Nire lagunen orkestra / [testua, Eliseo García ; ilustrazioak, Kasandra ; itzulpena, Iraitz Urkulo] - Kasandra (Susaeta, 2018)
Martaren familiak musika-tresnak saltzen diren denda bat du, eta haren lagunek bertara jo dute, orkestra bat osatu nahi dutelako. Zer musika-tresna joko du Ilargik, hain alaia eta dotorea izanik? Nork joko du pianoa? Eta nor izango da orkestraren zuzendaria? Gozatu istorioarekin eta, aldi berean, ezagutu zein den musika-tresnen hotsa, liburuko orrialde bakoitzean topatuko duzun botoia sakatuz.