Harrigarri eta miragarri : jostailuzko entziklopedia bat itxialdian = Extrañeza y maravilla : una enciclopedia de juguete en tiempos de confinamiento = Strangeness & wonder : a toy enyclopedia in times of confinement - Azpiazu, Ainara; Igerabide, Juan Kruz; Morales Sharp, Talía; Azkoiti, Bixente; Lobo, Begoña; Euskal Irudigileak (Valencia : Media Vaca, 2020)
Euskal Herriko hogei ilustratzaileren 40 irudi bildu dituzte 'Harrigarri eta Miragarri' argitalpenean, Eusko Jaurlaritzaren laguntzarekin. Artistek hautatu dituzten kuriositateak erakutsi dituzte lanetan. Azalpen motzez gain, gai hautatuak orri osoko ilustrazio bidez erakutsi dituzte.
Pareko testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Bitxikeriak eta izukariak -- Entziklopediak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak