Harrigarri eta miragarri : jostailuzko entziklopedia bat itxialdian = Extrañeza y maravilla : una enciclopedia de juguete en tiempos de confinamiento = Strangeness & wonder : a toy enyclopedia in times of confinement / Ainara Azpiazu Aduriz (Axpi) ... [et al.] ; euskarazko bertsioa, Juan Kruz Igerabide ; [Euskal Irudigileak koordinatzailea] ; english versión, Talía Morales Sharp ; edición de Bixente Azkoiti y Begoña Lobo - Azpiazu, Ainara; Igerabide, Juan Kruz; Morales Sharp, Talía; Azkoiti, Bixente; Lobo, Begoña (Media Vaca, 2020)
Euskal Herriko hogei ilustratzaileren 40 irudi bildu dituzte 'Harrigarri eta Miragarri' argitalpenean, Eusko Jaurlaritzaren laguntzarekin. Artistek hautatu dituzten kuriositateak erakutsi dituzte lanetan. Azalpen motzez gain, gai hautatuak orri osoko ilustrazio bidez erakutsi dituzte.