Taula periodikoa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan taula periodikoa ikusiko dugu. Taula periodikoa elementu kimikoen antolaketa mota bat da, non elementuak bere atomo zenbakiaren arabera ordenatuta dauden. Guztira 118 elementu daude. Taulari buruz gauza gehiago jakin nahi baduzue, ez galdu bideoa!!
DBH, 3. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak