Materiaren egoerak eta teoria zinetiko molekularra - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan, materiaren egoerak eta teoria zinetiko molekularra ikusiko ditugu. Teoria zinetiko molekularrak materiaren egoerari buruzko informazioa ematen digu eta honek 3 puntu ditu, eta denok dakigun moduan, materialak 3 egoera desberdin izan ditzake. Beraz, bideo honetan teoria zinetiko molekularraren hiru puntuak materia egoeraren arabera nola aldatzen diren ikusiko dugu.
DBH, 3. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak