Hidrokarburo ez saturatuei buruzko ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan hidrokarburo ez saturatuak ikusiko ditugu. Aurreko bideoan hidrokarburoen azalpena izan zenuten ikusgai. Beraz, gure gomendioa, ariketak egiten hasi baino lehen, azalpenaren bideoa ikustea da.