Hidrokarburo saturatuei buruzko ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan hidrokarburo saturatuen ariketa bat ikusiko dugu. Kanalean bideo bat duzue non hidrokarburo saturatuak azaltzen ditugun. Beraz bideo hau ikusi baino lehen gomendatzen dizuegu komentatutako bideoa ikustea!!