Hidrokarburo saturatuak (azalpena) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan hidrokarburo saturatuak ikusiko ditugu.Hidrokarburoak, konposatu organikoak dira eta hidrogeno eta karbono atomoak soilik dituzte. Gai honi buruz gehiago jakiteko, ikusi bideoa!