Gas idealen legeari buruzko ariketa (2) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan gas idealen beste bideo bat ikusiko dugu. Dagoeneko beste bideo bat duzue kanalean eta bertan antzerako ariketa egiten dugu. Gainera, gas ideala zer den azaltzeko beste bideo bat topa dezakezue kanalean, non bestela! Gomendio moduan, aurreko bideoa eta gas idealen bideoa ikus itzazue!
DBH, 3. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak