Monomioak (ariketa) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan monomioak berikusiko ditugu. Monomio batzuk emango dizkigute eta monomioak diren edo ez jakin beharko dugu. Bideo hau egin baino lehen, gomendagarria litzateke monomioen lehen bideoa ikustea.