Monomioen errepasoa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan monomioen errepasoa egingo dugu. Dagoeneko, monomioen izaera, hauen batuketak, kenketak, biderketak zatiketak eta exponenteak ikusi ditugu. Beraz, oraingoan, monomioen inguruan ikusitako denaren errepasoa egingo dugu. Hala ere, hau egin baino lehen, aurreko bideoak ikustea gomendatzen dizuegu.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak