Biderketa taulak : ariketa liburua / [testua] Rosie Hore ; ilustrazioak, Luana Rinaldo ; diseinua, Holly Lamont ; hezkuntza-aholkularia, Sheila Ebbutt ; [itzulpena, Itziar Mendizabal] - Hore, Rosie; Rinaldo, Luana; Lamont, Holly; Mendizabal, Itziar (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Ariketa liburu entretenigarri honen laguntzarekin, 2tik 12ra bitarteko biderketa-taulak ikasiko dituzu. Eranskailuak eta erantzunak liburuaren amaieran daude.
6 urtetik aurrera (urdina)
Times tables activity book
Keywords: Jolas-matematika -- Haur eta gazteentzako liburuak; Curriculumeko baliabideak