Biderketa taulak : ariketa liburua - Hore, Rosie (Ttarttalo, 2017)
Ariketa liburu entretenigarri honen laguntzarekin, 2tik 12ra bitarteko biderketa-taulak ikasiko dituzu. Eranskailuak eta erantzunak liburuaren amaieran daude.