Hitanoa Zumaian : egoera, erabilera, transmisioa eta formak - Azkue, Xabier; Zumaia. Udala ([S.l. : s.n.], 2000)
Zumaiako Udaleko Hezkuntza eta Euskara batzordeak beka bat sortu zuen eta aurkeztutako hiru proposamenen artean, Xabier Azkue zumaiarraren proiektua aukeratu zen. Bekaren helburu nagusia gaur egungo hitanoaren egoera aztertzea zen eta gure zaharrek erabiltzen dituzten formak jasotzea. Beraz, orain esku artean dugun azterlan hau, beka horren emaitza da eta lan honen bidez, Zumaiako hitanoaren egoera, erabilera eta transmisioa ezagutzeko aukera eskaintzen zaigu.
Bibliografia : 94.-95. or.
1998an Zumaiako Udalak emandako bekari esker egindako lana da hau
Keywords: Euskara -- Aditza -- Zumaia; Monografiak