Zibersegurtasun pilula : phising-a - Euskadiko LHren Ikerketa Aplikatuko Zentroa (Tknika) ([S.l.] : Tknika, 2022)
Tknika-ko Zibersegurtasun taldearen pilula informatiboak. Saiotako lehen ataleko bideo honetan ikusiko dugu zer dan phising-a eta nola egin diezaiokegun aurre, eta zer egin daitekeen gertatuz gero.
Keywords: Zibersegurtasuna; Segurtasun informatikoa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak