Zibersegurtasun pilula : phising-a / [Tknika, Euskadiko LHren Ikerketa Aplikatuko Zentroa] (Zibersegurtasun pilula. Tknika (Youtube kanala), 2022)
Tknika-ko Zibersegurtasun taldearen pilula informatiboak. Saiotako lehen ataleko bideo honetan ikusiko dugu zer dan phising-a eta nola egin diezaiokegun aurre, eta zer egin daitekeen gertatuz gero.