Monomioak, potentziak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan, monomioen inguruko azalpenekin bukatuko dugu. Kasu honetan, monomioen potentziak ikusiko ditugu. Lehendabizi, potentzien azalpena emango dugu eta jarraian, hauek hobeto ulertzeko, ariketa batzuk egingo ditugu.