Egunekoa - Kirikiño (1866-1929); Perea, Xabier; Agirre Berezibar, Jesús María; Bizkaiko Aurrezki Kutxa. Kultur Ekintza; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, 1981)
Kirikiñok Euzkadi egunkarian argitaratu zituan lanen hautapen bat: umorezko pasadizuak, ipuinak, kontakizun barregarriak, politika gaiak, euskera, gudua, jaiak, ohiturak, kondaira, jazoerak... darabilz jardungaitzat.
Keywords: Helduentzako Literatura