Egunekoa / "Kirikiño" Ebaristo Bustinza ; aukerapena ta itzaurrea, Xabier Perea ; aurkezlana eta moldakuntza, Jesus M. Agirre - Kirikiño (1866-1929) (Sutondoan (Labayru Fundazioa), 1981)
Kirikiñok Euzkadi egunkarian argitaratu zituan lanen hautapen bat: umorezko pasadizuak, ipuinak, kontakizun barregarriak, politika gaiak, euskera, gudua, jaiak, ohiturak, kondaira, jazoerak... darabilz jardungaitzat.