Taulak : batu eta kendu / [euskarazko edizioa, Ttarttalo] (Donostia : Ttarttalo, 2004)
Liburu honetako gauza eta pertsonaia askok alde egin dute beren lekutik. Zuk ekarri behar duzu bakoitza bere lekura. Liburuaren erdiko orrialdeetan aurkituko dituzu. Liburuak erankailuak eta posterra dakartza batuketak eta kenketak egiteko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jolas-matematika -- Haur eta gazteentzako liburuak; Curriculumeko baliabideak