Hontzak xilofonoa jotzen irakasten du - Rodríguez, Natalia; Irurk Itzulpenak (Madril : Susaeta, 2020)
Hontza bere lagunei xilofonoa jotzen irakasten ari da. Nola egiten duen jakin nahi al duzu? Jolastu nahiko zenuke? Beno liburu honekin ahal duzu. Hartu danborra eta eman bizitza bizitzari!
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hontzak; Haur eta Gazteentzako Literatura