Hontzak xilofonoa jotzen irakasten du / [euskarazko testua, Irurk itzulpenak ; azalaren diseinua, Natalia Rodríguez] - Rodríguez, Natalia (Musika guztiontzat! (Susaeta), 2020)
Hontza bere lagunei xilofonoa jotzen irakasten ari da. Nola egiten duen jakin nahi al duzu? Jolastu nahiko zenuke? Beno liburu honekin ahal duzu. Hartu danborra eta eman bizitza bizitzari!