Andra egin zara - Elorriaga Iturri, Yolanda; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1989)
Egun barri bat hasi da Amaiarentzat. Baina laster umea andra egingo da. Ez dira gauza guztiak samurrak izango neskatotxu honentzat.
Eusko Jaurlaritzaren laguntzaz
Keywords: Helduentzako Literatura