Andra egin zara / Yolanda Elorriaga Iturri - Elorriaga Iturri, Yolanda (Galburua (Labayru Ikastegia), 1989)
Egun barri bat hasi da Amaiarentzat. Baina laster umea andra egingo da. Ez dira gauza guztiak samurrak izango neskatotxu honentzat.