Inoiz gertatu gabeko aurkikuntza - Zutis, Martins; Erro, Anjel ([Asturias] : La Maleta, 2021)
Liburu honek, modu dibertigarrian, zenbakietara eta matematiketara bultzatzen gaitu. Animalia, pertsonaia eta zomorro bitxiekin jolasten duen liburua da; lurrean grabatuta uzten dituzten arrasto kopurua batuz eta biderkatuz, 10era iritsi arte.
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Matematika -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura