Inoiz gertatu gabeko aurkikuntza / egilea [eta ilustratzailea] Martins Zutis ; itzultzailea, Angel Erro - Zutis, Martins (La Maleta, 2021)
Liburu honek, modu dibertigarrian, zenbakietara eta matematiketara bultzatzen gaitu. Animalia, pertsonaia eta zomorro bitxiekin jolasten duen liburua da; lurrean grabatuta uzten dituzten arrasto kopurua batuz eta biderkatuz, 10era iritsi arte.